Kandidater

DK

http://www.investing.com/equities/denmark

 

Prudential Public Limited Company (ADR)
Prudential er en britisk forsikringskoncern med væsentlige aktiviteter i Storbritannien, USA og Asien. Selskabet har på verdensplan 27.000 ansatte og mere end 21 millioner kunder.

Prudential er et af de bedst positionerede selskaber i branchen med en solid balance og gode langsigtede vækstudsigter. Den ameri-kanske og britiske del af koncernen er fokuseret og effektivt drevet, mens den asiatiske del af forretningen står stærkt med høje vækstrater og attraktive marginer.
NYSE:PUK

British American Tobacco PLC (ADR)
British American Tobacco er verdens næststørste tobaks-selskab, med en global markedsandel på ca. 20% med mange lokale og internationale cigaretmærker, fx Dunhill og Kent. Selskabet har en dominerende position på de voksende tobaks-markeder i Emerging Markets, men er også repræsenteret i de meget lønsomme markeder i Europa og Japan.

Selskabet er særdeles aktio-nærvenligt med højt udbytte og tilbagekøb af egne aktier’
NYSEMKT:BTI

Reynolds American
Reynolds American, Inc. (NYSE: RAI) is an American tobacco company and is the second-largest tobacco company in the United States.[4] Its holdings include R. J. Reynolds Tobacco Company, American Snuff Company (formerly Conwood Company), Santa Fe Natural Tobacco Company and Niconovum AB.
NYSE:RAI

4-traders er 3xBullish
https://simplywall.st/NYSE:RAI/reynolds-american 
Kurs: 50$
Taget: 40$

COMMUNITY HEALTH SYSTEMS (CYH)


4-trader er 3xBearish!

https://simplywall.st/NYSE:CYH/community-health-systems
Kurs: 20,73$
TAGET 56$